Advocaat en trainer Gurcan maakt selectie voor nieuwe seizoen bekend

by AMS97531A123 | 22 juni 2016 03:42

Elsweide-trainer Ercan Gurcan, in het dagelijks leven advocaat, maakte via de clubsite van Elsweide bekend welke 18 namen zullen schitteren in het vierde elftal van Elsweide dat uit zal komen in de vierde klasse. Het zijn namelijk niet zomaar voetballers  hebben we begrepen tijdens een van de analyse’s na het teravih-gebed in de moskee.

image

We komen opvallend veel ex-talenten tegen en nieuwe namen die er voorheen niet bijwaren. De selectie van het vierde elftal krijgt namelijk enorme boost met vijf sterke oud-AFC Arnhem spelers; Ender Ozyurek, Erfan Lashgari, Erdinc Yazilitas, Murat Olgun en ex-Rheden speler Mustafa Unguc. De oud-AFC Arnhem spelers zijn met veel moeite en inspanning van leider Celil Aydemir binnen gehaald.


Ex-eerste elftal speler Galip Aydemir zal ook zijn opwachting maken in de defensie. Hij zal daar een plek moeten veroveren te koste van de ‘spitsenkillers’ Hakan Koprulu en Mesut Tasci. Bij Anadolu’90 speelden alle drie de heren nog samen achterin in het eerste elftal. Ercan Karaaslan is ook nog beschikbaar voor de defensie als veel verdedigers afvallen of geschorst zijn.

Met goede voetballers zoals Muhammet Karaman, Hasan Uzun en doelman Huseyin Koprulu is het vierde elftal zeker kampioenskandidaat in de vierde klasse. Celil Aldemir is wel iets kritischer en verwacht dat zijn team mee zal doen voor een plek in de top 4.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/06/22/advocaat-en-trainer-gurcan-maakt-selectie-voor-nieuwe-seizoen-bekend/