De eerste Turkse vrouw op de motor van Turkije naar Afrika

De eerste Turkse vrouw op de motor van Turkije naar Afrika

De Turkse vrouw gaat op de motor van Turkije naar Afrika.
Asil Özbay is de dappere vrouw die inmiddels al onderweg is van Turkije naar Afrika. Met deze gigantische rit wil ze onder andere haar record verbreken en een afstand van 15.000 km afleggen.

Een van de andere belangrijke doelen van deze reis omschreef ze zo: “Mijn doel is om te laten zien dat een Turkse vrouw ook de vrijheid heeft om haar eigen ding te doen. Na mijn reis van vorig jaar zijn er meerdere vrouwen geweest die ook een gelijke trip hebben gemaakt. Door dit jaar mijn grenzen te verleggen wil ik dat nog meer vrouwen deze vrijheid zullen laten zien.

Özbay heeft 40 dagen vrij en is vanuit Ipsala de trip gestart. Ze gaat de landen Griekenland, Italië, Spanje, Frankrijk, Portugal en vervolgens naar Afrika. Ze wil haar volledige dagen zo goed mogelijk benutten. Klik hier om haar te volgen op haar social media. Hieronder het vertrek van de stoere Turkse motordame.

Ve kuş yuvadan uçar..

Geplaatst door Asil Özbay op vrijdag 17 juni 2016

 


 


Reacties


Tags assigned to this article:
Asil OzbayIpsalaT-BikersTurkse motorrijdster

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.