Arnhem Proeft begint op 14 juli in het Musispark

Arnhem Proeft begint op 14 juli in het Musispark

Arnhem mag vier dagen lang genieten van het talent dat de stad u kan bieden. Met maar liefst 20 horecadeelnemers zullen bezoekers kennis maken met verrassende gerechtjes en heerlijke dranken. De bekende Arnhemse horecagelegenheden zoals Cafe De Kroeg, Restaurant Rijnmozaiek, Bar Florian, Dining56 en Brasserie Zypendaal doen ook mee samen met 15 anderen.


Artez presenteert Arnhemse talent
Ook zal er volop optredens zijn van verschillende bands en groepen. Artez zal dagelijks het nieuwe Arnhemse talent presenteren en dansschool Versteegh komt met ludieke showcases. Er is dus veel om van te genieten.

In 2015 zag het er allemaal zo uit:

Op Arnhem-Proeft.nl kunt u meer informatie vinden over de kick-off en de andere drie dagen. Arnhem Proeft is dagelijks te bewonderen van 17:00 tot 24:00 uur en wordt mede mogelijk gemaakt door SmaakVolgers, Grolsch, Sligro en Arma verhuur.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.