Politie heeft ‘niets’ te doen en gaat korfballen

Politie heeft ‘niets’ te doen en gaat korfballen

Deze politieagente heeft niets te doen en gaat een potje korfballen, haar collega mag filmen.
Als je dit filmpje bekijkt met de informatie dat de agenten niets te doen hebben, zullen er een aantal mensen zijn die echt denken dat ze niets te doen hebben. Zo krijget de politie wel eens wat zinnen naar hun hoofd geslingerd als: “Hebben jullie niets te doen, ga eens echte boeven vangen” of dergelijke reacties waar mensen helaas niet altijd bij stil staan wat ze roepen.

Het is naar onze mening prachtig om te zien dat politieagenten ook tijd vrijmaken voor de jeugd en een paar tellen meedoen aan hun activiteit. Zo liet de politie Pijnacker-Nootdorp zien hoe een politieagente meedoet met een groepje jongeren terwijl haar collega dit aan het filmen is. Bekijk hoe de agente leuk meedoet aan een potje korfbal. Over haar korfbalskills kunnen we niets aanmerken. Wat is uw mening? Moet het kunnen dat de politie dit soort dingen doet?

Hebben jullie niets beters te doen? Nee. Op dat moment hadden wij het iets minder druk dan normaal en hebben de collega's even kennis gemaakt met de lokale jeugd van ons verzorgingsgebied.Altijd goed om contact te onderhouden met de lokale jeugd. En dat onze collega toevallig een doorgewinterde korfbalster is, kwam dan ook goed van pas! ^JdV

Geplaatst door Politie Pijnacker-Nootdorp op donderdag 23 juni 2016
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.