Turkse groenteboer in Klarendal opent ook vestiging in Arnhem-Zuid

by AMS97531A123 | 29 juni 2016 02:15

Yollarbasi Market uit Klarendal opent ook een vestiging in de Arnhemse nieuwbouwwijk Schuytgraaf. Eerder lekte al uit dat familie Kutuk bezig was met een vestiging in Arnhem-Zuid. Zij waren niet als enige kandidaat om een Turkse groentewinkel te openen in Schuytgraaf. 


Yollarbasi market heeft een goede naam
Yollarbasi Market is een bekende supermarkt/groenteboer in Klarendal. Het zit daar in winkelcentrum Klarendal, tegenover de vestiging van Albert Heijn in Klarendal. De gebroeders Kutuk doen het al jaren goed en onderscheiden zich vooral met service en kwaliteit van de producten. Zoals veel Nederlanders terecht zouden zeggen: ‘Het kost wat, maar dan heb je ook wat.’ Tot de opening van de twee grote Turkse supermarkten Meltem en Guven was de winkel in Klarendal een van de nieuwste Turkse supermarkten in Arnhem.

Naam nieuwe vestiging onbekend
Hoe de vestiging zal heten is niet bekend. Ook is niet helemaal duidelijk wanneer de locatie in winkelcentrum Schuytgraaf gereed is voor gebruik. Verwacht wordt dat de nieuwe locatie pas ergens in april 2017 geopend zal worden wanneer winkelcentrum Schuytgraaf ook klaar is.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/06/29/turkse-groenteboer-in-klarendal-opent-ook-vestiging-in-arnhem-zuid/