VIDEO Man met bomgordel wordt gelyncht door moskeebezoekers

VIDEO Man met bomgordel wordt gelyncht door moskeebezoekers

Het drukke vrijdaggebed in de Sabanci moskee in Adana veranderde ineens in een chaos. Dit ontstond nadat een man ineen zei dat hij zichzelf zou opblazen.




Bomgordel
Tijdens de preek van de imam rende de 33-jarige Mahmut K. uit Diyarbakir naar de microfoon en riep dat hij zichzelf zou opblazen. Hij beweerde dit te doen de explosieven die hij op zijn lichaam zou hebben.

Lynchpartij
De aanwezige moskeebezoekers dachten geen seconde na en grepen kostte wat kost zelf in. Ondertussen werd de politie gebeld, waar uiteraard ook groot alarm werd geslagen. De man die riep dat hij explosieven bij zich zou hebben, is gelyncht door de aanwezige mensen. De politie moest er behoorlijk moeite voor doen om de man uit handen van de moskeebezoekers te redden.

Ontruiming moskee na explosieven
De moskee is door veiligheidsredenen leeggehaald. Na de ontruiming heeft er een onderzoek na eventuele explosieven plaatsgevonden. Speciale eenheden hebben het onderzoek gedaan, zowel op de man als in de moskee zijn in eerste instantie geen explosieven aangetroffen. Waarom de man zoiets heeft geroepen is nog onduidelijk. Hij is aangehouden voor verdere onderzoek.





Lees ook: VIDEO Turkse agent schiet zelfmoordterrorist neer voordat bom afgaat
Turkse agent offert eigen leven door op terrorist te gaan liggen
Zelfmoordterrorist verantwoordelijk voor explosie bij ingang vliegveld Istanbul



6 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights