VIDEO Politie Velp gaat ‘opdrukchallenge’ aan met Go Ahead Eagles mannen

VIDEO Politie Velp gaat ‘opdrukchallenge’ aan met Go Ahead Eagles mannen

De politiemensen uit unit Velp schieten Go Ahead Eagle keeper in.




De club uit Deventer is aan het klaarstomen voor komend seizoen in de Eredivisie. De heren zijn daarom vanaf 7 juli op trainingskamp en trainen op de velden van SC Rheden.

Opdrukchallenge
De politie komt tegen het einde van de training een kijkje nemen bij de club uit Deventer. Na een leuk gesprek gaat de politie een uitdaging aan om vanaf elf meter de doelman te passeren. De afspraak met de mannen is als volgt: als de agentgaat strafschoppen nemen. Zodra de agent de doelman drie keer de niet kan passeren moet hij gaan opdrukken. In het filmpje is te zien dat de agent een aantal pogingen wel weet te benutten en een aantal niet waardoor hij moet opdrukken.

Camera
Gezien dit soort situaties niet dagelijks voorkomt, zijn de beelden vastgelegd door middel van verschillende camera’s. Niet alleen met een goede camera van een telefoon maar ook met een camera van de politie zelf zijn de beelden opgenomen. Zo zie je in het filmpje wanneer de camera overschakelt naar de camera op de borst van de agent zelf. Hieronder de beelden.

Go Ahead Eagles is vanaf 7 juli op trainingskamp in Rheden. SC Rheden heeft zijn velden beschikbaar gesteld. Einde van training heeft de politie nog een paar penalty's geschoten. De afspraak was ook dat de politie moest opdrukken bij 3 gemiste strafschoppen… Maar gelukkig kan de politie ook een paar strafschoppen benutten… Wij wensen de #eredivisie club #goaheadeagles veel succes in de competitie.

Geplaatst door Politie Rheden-Rozendaal op vrijdag 8 juli 2016






No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights