VIDEO De politie showt de nieuwe ME voertuigen

VIDEO De politie showt de nieuwe ME voertuigen

De politie laat vol trots de nieuwe ME voertuigen zien.

De oude bekende blauwe bussen worden verleden tijd. De nieuwe witte met de bekende streep samenstelling van de politie komt er voor in de plaats terug.
Veiligheid
Door de nieuwe indeling van de bus komt de politie met de meest geavanceerde voertuig die ze nu als test hebben. De nieuwe bus is opvallend groot en ruim van binnen en inzetbaar voor meerdere activiteiten. De bus is ook aanzienlijk sneller dan de voorganger. Zodra deze bus in gebruik genomen gaat worden, hoeven ze ook niet meer te vrezen voor ‘rondvliegende’ voorwerpen in de bus. Alles kan achter een deurtje of een lade.

Nieuwe werken
Sinds kort is er een nieuwe manier van werken voor de ME, de flex-ME. Zo hoeft de bus niet op het bureau te wachten tot dat het (bijna) helemaal uit de hand loopt. Nu is het zo dat de ME eerder wordt ingezet. Vandaar dat er de keuze is gemaakt om een zo ‘normaal’ lijkende politievoertuig te gebruiken. Het is nu dus niet vanzelfsprekend dat het al helemaal mis is zodra je de nieuwe ME bus ergens ziet. De politie verwacht dat de bussen vanaf media 2017 volledig in gebruik genomen gaat worden.
Reacties


Tags assigned to this article:
agentFlex MEMEPolitierellen

2 comments

Write a comment
  1. castaways hints } 1 november, 2017, 02:05

    Intresting, will come back here later too.

  2. legacyofdiscordvipcheat 31 oktober, 2017, 08:43

    I enjoying, will read more. Thanks!

Only registered users can comment.