Hommelseweg mede aantrekkelijk vanwege Turkse ondernemers

Hommelseweg mede aantrekkelijk vanwege Turkse ondernemers

Het zal natuurlijk geen toeval zijn dat de Hommelstraat en de Hommelseweg zo aantrekkelijk blijft voor bezoekers.

Een medewerker van Zo&Zo

Een medewerker van Zo&Zo

Turkse ondernemers betrokken
Behalve de inspanningen van de gemeente om de wijk te verbeteren moeten we vooral ook kijken naar de rol van Turkse ondernemers in de straten van de wijk dichtbij het centrum van Arnhem.

De Turkse ondernemers zijn betrokken met hun straat en de bezoekers. Iedereen wordt gastvrij ontvangen en bijna alle branches hebben een vertegenwoordiging in de straat. Ondanks dat er coffeeshops zijn die voor (parkeer) overlast zorgen is de straat aantrekkelijk en gezellig. Er hangt gewoon een prettige sfeer in de straat.


Een medewerker van cafetaria Zo & Zo is  bijvoorbeeld regelmatig op straat te zien vanwege het schoonhouden van de buurt. Zo & Zo is een trendy cafetaria waar mensen langs komen als ze even lekker snen en ambachtelijk willen eten. Maar omdat de zaak zich bevindt op een belangrijke looproute wordt er extra aandacht geschonken aan de omgeving. Hier hebben niet alleen klanten baat bij.

Turkse gastvrijheid in Arnhem
Vanaf ’t Gouden Paleis tot aan supermarkt Nieuw Saray kom je overal de Turkse gastvrijheid tegen in de Hommelseweg. En samen met andere etnische ondernemers is de straat net zo bijzonder als een bekende winkelstraat in Istanbul.

De Turkse ondernemers zorgen samen behalve voor een miljoenenomzet ook voor werkgelegenheid in Arnhem met al hun kleine winkeltjes. En dat maakt Arnhem en de Hommelseweg natuurlijk heel interessant voor een brede publiek.


Reacties4 comments

Write a comment
 1. by daylight 1.8.1 download} 25 november, 2017, 04:13

  I am glad to be one of the visitors on this great website (:, appreciate it for posting .

 2. serial cleanmymac 3.9 17 november, 2017, 05:58

  I like this website its a master peace ! Glad I found this on google .

 3. freeplay cheats android } 31 oktober, 2017, 22:19

  Ha, here from yahoo, this is what i was browsing for.

 4. imvumobilehack 31 oktober, 2017, 03:31

  Good, this is what I was looking for in bing

Only registered users can comment.