Staatsgreep Turkije was ‘fake’ om Erdogan te kunnen vermoorden

by AMS97531A123 | 17 juli 2016 22:17

Alles lijkt er op dat de staatsgreep in Turkije, of de poging tot een staatsgreep ‘fake’ was om de mensen in Turkije en het kabinet bezig te houden. De staatsgreep had als enige doel om de Turkse president Erdogan te vermoorden, anders zou men hem niet persoonlijk opzoeken. De staatsgreep werd namelijk niet gesteund door tienduizenden soldaten of andere hoge officieren. Het was maar een kleine groep.

image

Camerabeelden van hotel waar de commando’s kwamen

Hoe wisten ze waar Erdogan was?
De poging tot staatsgreep was nog niet voorbij of een speciale commando eenheid was bij het hotel in Marmaris waar Erdogan op dat moment (stiekem) verbleef. Hoe deze commando’s wisten waar Erdogan verbleef is dus ook een raadsel. Een helikopter met 40 speciale commando’s landde in de tuin van het hotel om de president uit te schakelen, niet wetende dat Erdogan al was vertrokken. Het lijkt er dus op dat de ‘staatsgreep’ diende als afleiding om Erdogan uit te schakelen.



De Turkse president verliet het hotel direct na het geven van een persverklaring. De commando’s waren hier niet van op de hoogte en dachten dat Erdogan nog in het hotel verbleef.

Turkse commando’s willen Erdogan vermoorden
Het is te bizar voor woorden om vast te moeten leggen dat zwaar gewapende Turkse commando’s op zoek waren naar de Turkse preisdent om hem uit te schakelen. Tijdens een gevecht met de commando’s zijn twee persoonlijke beveiligers van de Turkse president overleden.

Ondertussen is een speciale eenheid van het Turkse leger in de bergen bij Mugla op zoek naar de 40 commando’s die Erdogan wilden vermoorden.


Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/17/staatsgreep-turkije-was-fake-om-erdogan-te-kunnen-vermoorden/