Twee ‘slimme’ 14-jarige pizzabestellers betalen met vals geld

Twee ‘slimme’ 14-jarige pizzabestellers betalen met vals geld

Zaterdagmiddag 16 juli dachten twee 14-jarige jongen ‘geld te verdienen’ door een bestelling bij een pizzeria te plaatsen.

De twee jongens bestelden een pizza  via een bezorgdienst. Het tweetal rekende af met een biljet van €50,- en kregen het wisselgeld van de bezorger.

Vals geld
De bezorger kwam er bij terugkomst in het filiaal achter dat het bankbiljet vals was. De twee jongens uit Tilburg dachten hiermee snel en makkelijk eten en geld te hebben ontvangen. Hierop besloten ze nogmaals een bestelling te plaatsen. Dit laatste ging ze iets minder makkelijk af dan gedacht.
Politie ingeschakeld
Op basis van de gebeurtenis tijdens de eerste bestelling, besloot de pizzeria de politie in te schakelen. Na het bezorgen van de tweede bestelling vond er weer een overhandiging van een vals briefje van €50,- plaats. Deze actie betekende voor de twee ‘slimme’ jongens een bezoekje aan het politiebureau. Daar is een proces-verbaal tegen ze opgemaakt en zijn de ouders van de jongens geïnformeerd.

De politie heeft een kijkje in hun kamers genomen om er zeker van te zijn dat er niet nog meer vals geld aanwezig zou zijn. De politie heeft na een controle geen briefjes aangetroffen.Reacties1 comment

Write a comment
 1. clash of clans cheats 4 september, 2017, 08:51

  when is the new clash of clans update
  cheats coc
  clash of clans defense strategy town hall level 7
  [url=http://clashofclanshack17.com/]clash of clans hack[/url]
  clash of clans p.e.k.k.a. official

Only registered users can comment.