Onrust in Arnhem na waarschuwing over kinderlokker in de wijk

Onrust in Arnhem na waarschuwing over kinderlokker in de wijk

Verschillende bekende Arnhemmers hebben melding gedaan op facebook van een kinderlokker die actief zou zijn in de Arnhemse wijk Presikhaaf. Er werd zelfs een foto gedeeld van een ‘verdachte’ en een naam van een inwoner uit de Geitenkamp. Of de man nog steeds actief is, is onbekend! Volgens een verslaggever van Haber Arnhem hebben ‘veel ouders in Presikhaaf hebben inmiddels al maatregelen genomen door de kinderen extra in bescherming te nemen.’ (Foto:archief)

Volgens de politie kwam er vrijdag een melding binnen van een man die zijn lichaamsdelen zou laten zien aan kinderen die hij de struiken in trok. Dit zou de man ook al gedaan hebben bij twee kleine kinderen. Direct na de melding is de politie bij de ouders gegaan en heeft een onderzoek ingesteld. Vanwege privacy en eventuele vervolgstappen worden daar verder geen mededelingen over gedaan. Ook wist de politie te vertellen dat er geen informatie bekend was over een eventuele misbruik.


De politie neemt ook afstand van namen die genoemd worden op facebook: ”Wij doen met kracht afstand van de namen en woonadressen die genoemd worden en wij verzoeken mensen met klem om niet voor eigen rechter te gaan spelen.” 

Op facebook circuleert wel een naam en foto van een Arnhemmer uit de Geitenkamp die de kinderen zou lokken naar de bosjes om hun zijn geslachtdeel te laten zien. Als nieuwsblog kunnen wij geen foto’s delen zonder dat een rechter uitspraak heeft gedaan over deze of andere zaken.

Op facebook reageren Arnhemmers nog steeds woedend op de politie die te ‘weinig zou doen’. De politie ontkent dit en geeft aan een gedegen onderzoek te willen te doen naar de juiste persoon. Om zo met andere instanties maatregelen te nemen. De reactie van de politie wordt door velen niet serieus genomen.


Reacties


Tags assigned to this article:
kinderlokkerKinderlokker arnhemPolitie Arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.