Wanneer gaat de NOS nu eindelijk eerlijk nieuws publiceren over Turkije?

Wanneer gaat de NOS nu eindelijk eerlijk nieuws publiceren over Turkije?

Je hoeft geen wiskundeleraar te zijn om te begrijpen hoe vaak ze bij de NOS Turkije bewust neerzetten als een Bananenrepubliek. Zelfs als het om ‘geen nieuws’ gaat wordt het erger gemaakt dan dat is. Wanneer gaat de NOS nu eindelijk eens een keer eerlijk nieuws publiceren over Turkije?

Iedereen die anti-Turks, anti-Turkije of anti-Erdogan is krijgt de ruimte om zijn verhaal te doen. Hier is ook natuurlijk niets mis mee, voordat extreem-rechtse columnisten, Karabulut (SP) en Keklik Yucel (PvdA) dit weer gebruiken om kritiek te leveren. Het wordt pas een probleem als NOS-correspondent Lucas Waagmeester of Brammetje ‘CIA’ Vermeulen deze marginale groepen presenteren als enorm grote groepen die last hebben van de Turkse staat of tegen Erdogan zijn. Dan doe je dit dus kennelijk doelbewust.

Bij de NOS vinden ze het ook heel raar dat de Turken meteen lijsten hebben gepubliceerd van hoge officieren en rechters die mogelijk een bijdrage hebben geleverd aan de mislukte staatsgreep. De uitspraak van eurocommissaris Johannes Hahn werd bijna in alle Turkije-artikelen toegevoegd. Hahn verklaarde dat onder andere ‘de lijsten van ontslagen rechters wel voorbereid moest zijn.’


Dezelfde NOS-Turkije correspondent of eurocommissaris vindt het niet raar als ze in Frankrijk, 30 minuten na een terroristische aanslag, een heel rapport presenteren over de dader en zijn motieven, schoenmaat en of hij van Tajine met vis houdt. Dan is er gewoon goed onderzoek verricht door het Westen of Fransen.

In het geval van Turkije gaat het om ambtenaren in dienst van de overheid waar al alles van bekend is. In het geval van Frankrijk gaat het om een terrorist die alles ‘zogenaamd’ in het geheim deed.

Reacties4 comments

Write a comment
 1. Age 23 juli, 2016, 10:18

  Beste T ,nederTURKEN geboren in Nederland,opgegroeid in Nederland maar ze hebben veel en veel meer gemeen met Turken in het verre Turkije dan met autochtone Nederlanders en dat is best schokkend.

  Deze not-wannabe Nederlanders hebben duidelijk de keuze gemaakt,zij leren kinderen als eerste Turks,zij kijken Turkse tv,zitten voornamelijk op Turkse sociale media,spreken onderling Turks,zij zijn niet voor Ajax Psv Feyenoord of oranje maar voor Galatasaray Fenerbahce Besiktas of het Turkse elftal. Die nederturken lijken wel allemaal een vlag te bezitten…uiteraard de Turkse die zij tot ergernis van autochtone Nederlanders te pas en te oppas laten wapperen,zou er ook maar een nederturk zijn die een Nederlandse vlag bezit is een vraag die bij mij opkomt. Zij pikken geen enkele kritiek op hun HUN Turkije of hun HUN leider,ze zijn reuze trots op hun Turkse paspoort,hun land en leider en ga zo maar door,wanneer iemand in het land waar zij op vakantie zijn zou vragen wat voor nationaliteit zij hebben zouden ze zonder twijfel de Turkse noemen…

  Je kan je afvragen wat deze not-wannabe Nederlanders eigenlijk nog in Nederland te zoeken hebben wanneer je zo extreem gericht bent op Turkije. Waarom vangen zij de terugreis niet aan,waarom maken zij hun droom niet waar,het zou veel voordelen geven, zij zijn definitief verlost van de in hun ogen 16 miljoen racistische Nederlanders en wij weer verlost van deze ultra-nationalistische Armeense-genocide ontkennende langetenen-turken/nare not wannabe Nederlanders en ik zou hen willen aanraden om het volgende niet te vergeten……bij vertrek naar Türkiye dienen zij hun Nederlands paspoort netjes in te leveren en daarna mag wat mij betreft de Turkse vlag uit de auto hangen en dienen zij snel weg te wezen!!!

 2. T 20 juli, 2016, 20:56

  Ga eerst eens zelf onderzoek doen ipv klakkeloos de onzin over te nemen van de nederlandse media.

  Ik ben geboren als een Turk , blijf een Turk tot mijn laatste adem , en ik woon in Nederland. Ik heb mijn eigen mening, die ga ik niet aanpassen zodat jij tegen mij kan zeggen dat ik een Nederlander ben.

  Er werdt gevraagd te integregen , dat hebben we prima gedaan , nu vraag je te assimileren, dat gaat NOOIT gebeuren.

  Turkije 1 , voorheen nederland op 2 , nu dat ook al niet meer na die achterlijke gedrag.

  Owja kom maar niet aanzetten dan ga je maar weg , dat kan ik prima zelf bepalen heb je mening daarin niet nodig.

 3. kees 20 juli, 2016, 20:25

  En Turken worden door Erdogan tegen elkaar opgezet. 80% van de Turken is ondanks 2e generatie nog voor geen % ingeburgerd en lopen achter Erdogan aan. Dat zijn geen Nederlanders maar gewoon Turken. Als Neder turk moet Nederland op 1 staan, Europa op 2 en daarna komt Turkije. Ook blijven ze hoofddoeken dragen en burgeren ze niet in

 4. T 19 juli, 2016, 20:01

  Niet te vergeten dat alle terroristen in Frankrijk een ID bij zich dragen 😀

  Nederlandse volk wordt willens en wetens tegen Turkije gezet, deze ” schapen ” geloven blind in wat de nederlandse media hen voordragen.

Only registered users can comment.