Veel Arnhemmers met de auto naar Turkije

Hoewel het moeilijk is om vast te leggen hoeveel Arnhemmers met de auto zijn vertrokken naar Turkije, merken we dat het er toch best veel zijn.

Op social media komen we veel berichten tegen van Arnhemmers die hun auto’s hebben volgepropt en op vakantie gaan naar Turkije. Deels om familie te bezoeken en ook om te genieten van een prachtige Turkije.


Arnhem telt ongeveer 10.000 Turkse Arnhemmers en veel Arnhemmers kiezen ervoor om met de auto naar Turkije te gaan, zodat in Turkije de auto ook gebruikt kan worden als eigen vervoermiddel. Meest favoriete bestemmingen van de Turkse Arnhemmers zijn: Kayseri, Yozgat en Konya.

Sinds afgelopen vrijdag zijn de basisschoolkinderen ook allemaal vrij en was dit te merken aan de eerste vakantiegangers. Veel mensen vertrokken ditect na het vrijdaggebed , anderen hielden rekening met de waarschuwing van de ANWB om te wachten omdat de snelwegen bomvol waren vanwege file’s.

Al met al wensen wij iedereen een fijne vakantie. Rij voorzichtig en rust extra uit. Het is namelijk niet erg om 5 uur later aan te komen in Edirne dan gepland.



No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights