Bij Elsweide wordt het gras duurzaam gemaaid dankzij een robotgrasmaaier

Bij Elsweide wordt het gras duurzaam gemaaid dankzij een robotgrasmaaier

Bij voetbalclub Elsweide in Arnhem wordt het gras duurzaam gemaaid dankzij een volautomatische robotgrasmaaier van Vitaro. De robotgrasmaaier zorgt ervoor dat er niemand nodig is om de voetbalvelden te maaien.

Robotgrasmaaier van Vitaro bij Elsweide

Robotgrasmaaier van Vitaro bij Elsweide

Enige club in Arnhem
De voetbalclub uit de Arnhemse wijk Presikhaaf is de enige club in de stad met een automatische robotgrasmaaier. Bij veel clubs is de gemeente verantwoordelijk voor onderhoud van het gras, bij voetbalclub Elsweide is de club daar zelf voor verantwoordelijk. Het bestuur bedacht een efficiente en slimme manier om de (gras)velden toch goed te onderhouden.

Dankzij het volautomatische robotgrasmaaier kunnen de vrijwilligers bij de club verder gaan met andere belangrijke voorbereidingen op het nieuwe seizoen.


Robotgrasmaaier regelt alles zelf
De volautomatische grasmaaier van Vitaro regelt alles zelf en maait ook alles zonder dat daar iemand voor nodig is. Met een eigen rijpatroon maakt de grasmaaier willekeurige baantjes op het veld (gras) en zorgt de ‘robot’ ervoor dat ook overal gelijk gemaaid wordt.

De milieuvriendelijke robotgrasmaaier zorgt ook nog eens voor het terugdringen van de Co2 uitstoot omdat het gebruik maakt van elektriciteit. Bij Elsweide zijn ze zeer tevreden met deze robotgrasmaaier van Vitaro.



2 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights