Huseyin Okal (25) gaat voor succes bij Eendracht

Huseyin Okal (25) gaat voor succes bij Eendracht

De 25-jarige Huseyin Okal zal vanaf het nieuwe seizoen te zien zijn bij vierdeklasser Eendracht uit Arnhem. 

Echte ‘nummer 10’
De ‘nummer 10’ koos ervoor om te gaan spelen bij Eendracht toen hij door zijn oud-trainer Marlon Keizer werd gevraagd voor een avontuur bij de club. Eendracht Arnhem komt weer uit in de vierde klasse en wil het seizoen iets meer glans geven vanwege het 100-jarig bestaan van de club. En dan is de snelle Turkse Arnhemmer een geschikte kandidaat voor het elftal van Marlon Keizer.


Okal is een belangrijke naam in het amateurvoetbal in Arnhem. Ondanks dat hij 2 tot 3 jaar niets heeft gedaan heeft Okal weer zin om te voetballen. ”Ik heb voor Eendracht gekozen omdat een oude bekende mij heeft gevraagd of ik wilde komen naar de club. Ik hoop op een leuke seizoen, en weet verder niet wat mij te verwachten staat.”

Huseyin Okal gespot bij Kapsalon Koksal

Huseyin Okal gespot bij Kapsalon Koksal

De talentvolle voetballer stond voor het laatst ingeschreven bij Rheden (2015) maar speelde daar geen wedstrijd meer na een conflict met de trainer.

Huseyin Okal werd zaterdag gespot bij Kapsalon Koksal toen hij geknipt werd door Fatih. ”Ik kom hier al jaren en heb het naar mijn zin. Eerlijk gezegd kan ik ook niet om Fatih heen, omdat hij een van de beste kappers is en ik hem ook persoonlijk goed ken.”



84 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights