Maksim Zalencentrum is drukker dan ooit

by AMS97531A123 | 27 juli 2016 12:15

Maksim Zalencentrum is drukker dan ooit.

Bij Maksim Zalencentrum in Westervoort lezen ze met verbazing hoe de Gelderlander[1] aan informatie komt over de bedrijfsvoering van Maksim Zalencentrum.

Maksim Zalencentrum in Westervoort

Maksim Zalencentrum in Westervoort

Het bedrijf herkent zich totaal niet in de berichtgeving van de Gelderlander[1] dat gepubliceerd werd op woensdag 27 juli.


Artikel Gelderlander onjuist
Het artikel in de Gelderlander zit vol met onjuistheden en feiten die niet kloppen. Op maar een annulering na hebben we totaal geen andere annuleringen. Het is zelfs drukker dan ooit met Turkse bruiloften en feesten in Westervoort. We weten niet hoe het komt, maar we zitten al aardig vol voor de komende maanden. Ondanks verschillende negatieve berichten in de media.

We worden bewust als bedrijf zwart gemaakt en gaan zeker nadenken over welke stappen wij gaan ondernemen om ons hier tegen te verdedigen. Diegene die namelijk met onzin komt over massale annuleringen bij Maksim zalencentrum moet met bewijzen komen, anders nemen wij diegene niet serieus.

We bedanken overigens al onze gasten voor het vertouwen en steunbetuigingen die wij per mail en whatsapp hebben ontvangen.

Endnotes:
  1. Gelderlander: http://www.gelderlander.nl/regio/arnhem-e-o/arnhem/aanhanger-erdogan-in-westervoort-lijdt-onder-boycot-en-dreigementen-1.6222237

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/27/maksim-zalencentrum-is-drukker-dan-ooit/