Mevrouw zegt: “Het zijn gezonde mensen, als het nou debielen waren…Het moet niet gekker worden”

by AMS97531A123 | 28 juli 2016 09:57

De Pokémon hype is nog steeds niet overgewaaid. Mensen komen massaal samen om Pokémons te vangen.

Leeftijd speelt met de nieuwe rage geen rol meer, jong, oud, vaders en zonen iedereen is gek op het spel, dat je op je mobiele telefoon speelt.

Delteplein
De Pokémonliefhebbers komen de afgelopen dagen massaal naar het Deltaplein. De spelers zelf genieten van deze bijeenkomsten en zijn ieder voor zich of met degenen waar ze mee zijn gekomen heerlijk aan het ‘vangen’.




Overlast
Niet iedereen staat even hard te springen om de komst van deze gamers. Sommige van de oorspronkelijke bewoners van de Kijkduin snappen er helemaal niets van. Zo zegt een mevrouw het volgende: “Ik snap er helemaal niets van en erger me er helemaal groen en geel aan. Het zijn allemaal normale gezonde mensen. Als het nou debielen waren..dan had ik het me nog kunnen voorstellen”.

[1]

Het Deltaplein op Kijkduin wordt overspoeld met Pokémon Go-spelers. Deze buurtbewoonster snapt er helemaal niets van: 'Het zijn allemaal gezonde mensen. Als het nou debielen waren…'

Geplaatst door Omroep West[2] op dinsdag 26 juli 2016




Endnotes:
  1. : https://www.facebook.com/omroepwest/videos/1083265578396019/
  2. Omroep West: https://www.facebook.com/omroepwest/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/28/mevrouw-zegt-het-zijn-gezonde-mensen-als-het-nou-debielen-waren-het-moet-niet-gekker-worden/