VIDEO Stoere ‘Gucci-Boys’ trots op staandehouding door bekende agent

VIDEO Stoere ‘Gucci-Boys’ trots op staandehouding door bekende agent

Wie deze jongens zijn is nog niet helemaal bekend. Wel vonden we het leuk genoeg om deze jongens extra aandacht te geven vanwege hun rijgedrag en communicatie met de agenten. Dit zie je namelijk niet altijd op tv. Niet alle allochtone jongeren reageren agressief als ze agenten tegenkomen.

Gucci-boys gedragen zich voorbeeldig
Ondanks dat deze ‘Gucci-boys’ (niet negatief natuurlijk) opvallend gekleed zijn, zijn ze verder ‘OK’. Zie onderstaande beelden hoe de jongens omgaan met hun staandehouding en dit zorgt voor hilarische beelden. Voor de Wilders-stemmers onder ons: Nee! de jongens zijn niet agressief, en gedragen zich voorbeeldig:

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.