Turkenhater Ebru Umar is de sjaak na aangifte vanwege groepsbelediging

Turkenhater Ebru Umar is de sjaak na aangifte vanwege groepsbelediging

‘Columniste’ en Turkenhater Ebru Umar is nu echt de sjaak nadat de Turkse organisatie Stichting Turks-Islamitische Culturele Federatie (TICF) aangifte heeft gedaan tegen de columniste. De aangifte werd mede gedaan door 22 andere Turkse Nederlanders. De advocaat van deze groep heeft aangifte gedaan bij het OM Ebru Umar te vervolgen voor groepsbelediging.

Allerlei bedreigingen richting Turken en moslims
Umar was de laatste tijd nogal heel ‘ver heen’ door allerlei beledigingen te uiten richting Nederlandse Turken of Turken in het algemeen. Ze maakte het zelfs veel bonter dan onze blonde Tweede Kamerlid bij de PVV. Zelfs hij was nog ‘netjes’.


Schandalige NSB-vergelijking
De Nederlands-Turkse Umar kwam zelfs met een schandalige vergelijking door Nederlandse Turken te vergelijken met NSB’ers. NSB’ers waren Nederlanders die tijdens de Tweede Wereldoorlog Duitsers hielpen om Joden op te pakken en te deporteren naar gaskamers. Dan hebben we het al niet eens of kleinerende en vernederende uitspraken door deze columniste.

Ebru Umar lijkt het beledigen en uitschelden van andere mensen de normaalste zaak van de wereld te vinden. Nadat ze de Turkse president geitenneuker noemde bleef ze dat ook gewoon doen richting Nederlandse Turken. Umar verdient als columniste al jaren veel geld door het schrijven van haatzaaiende teksten over moslims en Turken. Uit haar tweets blijkt wel dat ‘Ebruutje’ enigzins begrijp dat ze fout zat….

Reacties


Tags assigned to this article:
aangifte tegen ebru umarebru umarturkenhater

3 comments

Write a comment
 1. Age 29 juli, 2016, 19:36

  Ebru Umar zou als nederTURKSE een Turkenhater zijn. Haar haat zou zich op het Turkije van Erdogan en z’n volgzame nederTURKSE schaapskudde richten…dat kan toch of mag dat weer niet?? Je mag een bepaald beleid of leider toch tot diep in je hart verachten hetgeen vele nederTURKEN eveneens doen wanneer het om het liberale Nederland of Ebru Umar gaat. Ebru Umar heeft een aversie van nederTURKEN die via hun foute keuzes duidelijk laten blijken niet geïntegreerd te zijn en die eigenlijk ergens anders naar hunkeren. Zij is nou het type nederTURK welke natuurlijk altijd welkom is. Dus mensen,bij deze…niet iedere nederTURK is hier ongewenst. Conformeer wordt een echte Nederlander(met) of ga heen en bouw als Turk een mooi bestaan op in het mooie Turkije!

 2. toncremers 29 juli, 2016, 18:13

  Die aangifte toont aan dat Umar volkomen gelijk heeft met haar kwalificaties van de Nederlandse Turken (Nederturken zoals zij ze noemt). In Turkije is Umar de censuurdans ontsprongen en nu gaan de Nederturken door met de in Turkije begonnen aanslag op de vrije mening.

  Wanneer je als nieuwe Nederlander je gedraagt als verlengstuk van de verwerpelijke onderdrukking van pers en vrije mening door het regime uit je land van herkomst, dan betekent dat maar één ding: het Nederlanderschap is mislukt.

  Natuurlijk gedraagt een deel van de in Nederland wonende Turken zich als NSB’ers met hun verraderlijke meldingen aan de Turkse autoriteiten van iedere scheet die een Nederlandse columniste laat. NSB’er is niet alleen een historisch begrip, maar in de Nederlandse taal ingeburgerd als synoniem voor verrader, en verraders zijn de Turken waar Ebru Umar op doelt. Als je dat taalgebruik niet begrijpt, wordt wederom Umars visie op het mislukte Nederlanderschap bevestigd.

  Geitenneukers is geen fraai scheldwoord, maar een scheldwoord is het. Een scheldwoord dat dateert van ver voordat de eerste Turk voet op Nederlandse bodem zette. Het scheldwoord is al meer dan een eeuw oud en komt uit de sfeer van soldaten in Brits Indië. De term is weer actueel geworden door een uitspraak van Khomeini die volgens de Engelse ‘Observer’ gezegd heeft dat als een man in grote seksuele nood verkeert en zijn vrouw ongesteld is, hij een kameel, een schaap of een geit mag nemen. Een fraai staaltje vernedering van vrouwen door een islamitische voorman. De stichting die aangifte deed tegen Ebru Umar is een Turks-Islamitische Culturele Federatie waarvan je mag verwachten dat ze het islamitisch gedachtegoed van een fundamentalist als Khomeini kennen. In de Koran zou volgens sommigen vermeld worden dat de profeet zijn volgelingen aanraadde een onschuldig dier als de geit te gebruiken voor de bevrediging van hun lusten als er geen betere alternatieven voorhanden waren. Ik ben geen koranexpert en laat het aan die Turks-Islamitische Culturele Federatie door dat boek te bladeren op zoek naar de exacte passage.

  Alle kwalificaties die Ebru Umar gebruikt voor Nederturken vallen in het domein van de vrije meningsuiting. Ik vind die uitspraken niet zorgwekkend maar de aangifte die Turken nu in Nederland doen tegen die uitspraken wel. Er is voor deze Turken nog een lange integratieweg te gaan. Denken ze nu werkelijk dat hun aangifte enige kans van slagen heeft? Ik hoop dat het Openbaar Ministerie de aangifte ontvankelijk vindt en voordraagt aan de rechter. Zal boeiende televisie opleveren.

  De uitslag is voorspelbaar, dat wel..

  De Turken die er voor kozen aangifte te doen tegen Ebru Umar begrijpen blijkbaar niet dat een vrijwel onbelemmerde vrijheid van meningsuiting een bewijs van beschaving is en het belemmeren van die vrijheid thuishoort in archaïsche woestijnculturen.

  Mag ik het nog eens zeggen: hoe haal je het in je hoofd om het land met de jou vertrouwde Turks-Islamitische cultuur vrijwillig in te ruilen voor een land met een geheel andere cultuur om dan in dat land de cultuur uit je bronland op te dringen? Was dan ‘thuis’ gebleven!

  Aangifte wegens belediging zet alle schijnwerpers op die belediging. Niet slim Nederturkjes, niet slim.

  Ebru Umar zal de mensen die aangifte deden dankbaar zijn voor hun steun aan haar mening over Nederturken.

 3. bas 29 juli, 2016, 17:54

  alles wat Ebru zegt, vind ik kloppen als een bus. alle terreur turken van erdogan direct het Nederlands paspoort inleveren en donderstraal als de sodemieter op naar Turkije..wegwezen jullie hebben hier niets meer te zoeken.

  en geloof mij, Ebru is zeker niet de sjaak, en die aangiftes zijn enkel wederom het bewijs van het mislukken van. jullie Rotterdamse moskeeën gaan dicht, jullie Deventer moskeeën gaan dicht. en als die er al komt gaat de hele salafistische bende daar ook dicht, inclusief die zooi in den haag.

Only registered users can comment.