Turkenhater Ebru Umar is de sjaak na aangifte vanwege groepsbelediging

by AMS97531A123 | 29 juli 2016 11:45

‘Columniste’ en Turkenhater Ebru Umar is nu echt de sjaak nadat de Turkse organisatie Stichting Turks-Islamitische Culturele Federatie (TICF) aangifte heeft gedaan tegen de columniste. De aangifte werd mede gedaan door 22 andere Turkse Nederlanders. De advocaat van deze groep heeft aangifte gedaan bij het OM Ebru Umar te vervolgen voor groepsbelediging.

Allerlei bedreigingen richting Turken en moslims
Umar was de laatste tijd nogal heel ‘ver heen’ door allerlei beledigingen te uiten richting Nederlandse Turken of Turken in het algemeen. Ze maakte het zelfs veel bonter dan onze blonde Tweede Kamerlid bij de PVV. Zelfs hij was nog ‘netjes’.


Schandalige NSB-vergelijking
De Nederlands-Turkse Umar kwam zelfs met een schandalige vergelijking door Nederlandse Turken te vergelijken met NSB’ers. NSB’ers waren Nederlanders die tijdens de Tweede Wereldoorlog Duitsers hielpen om Joden op te pakken en te deporteren naar gaskamers. Dan hebben we het al niet eens of kleinerende en vernederende uitspraken door deze columniste.

Ebru Umar lijkt het beledigen en uitschelden van andere mensen de normaalste zaak van de wereld te vinden. Nadat ze de Turkse president geitenneuker noemde bleef ze dat ook gewoon doen richting Nederlandse Turken. Umar verdient als columniste al jaren veel geld door het schrijven van haatzaaiende teksten over moslims en Turken. Uit haar tweets blijkt wel dat ‘Ebruutje’ enigzins begrijp dat ze fout zat….

dus je feliciteert mensen met hun mislukte Nederlanderschap en als bewijs doen ze aangifte wegens beledigen.Briljant https://t.co/enmq0NhUQ8[1]

— Ebru Umar (@umarebru) 28 juli 2016[2]





Endnotes:
  1. https://t.co/enmq0NhUQ8: https://t.co/enmq0NhUQ8
  2. 28 juli 2016: https://twitter.com/umarebru/status/758806554275565568

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/07/29/turkenhater-ebru-umar-is-de-sjaak-na-aangifte-vanwege-groepsbelediging/