Advocaat Hulya Elmas is wel heel erg kritisch over Turkije en Erdogan

Advocaat Hulya Elmas is wel heel erg kritisch over Turkije en Erdogan

Advocaat Hulya Elmas uit Zaandam is wel heel erg kritisch over Turkije en de Turkse president Erdogan. Als je haar timeline bekijkt lijkt het wel alsof je tweets leest van een PVV-politicus. Waarom Hulya Elmas zo tekeer gaat tegen alles wat met Turkije te maken heeft is niet helemaal duidelijk. (foto: Erdogan, geen Hulya Elmas)


Advocaat Hulya Elmas
Omdat mevrouw Elmas advocaat is moeten we natuurlijk drie keer nadenken over wat datgene wat we over haar publiceren. Voor je het weet krijgen we een brief over het artikel en dat we deze binnen 24 uur moeten verwijderen omdat ze heel erg boos is geworden. De kans is ook groot dat we later in de middag als Haber Arnhem, door haar vrienden, worden neergezet als extreem-rechtse Turkse website, pro-Erdogan nieuwsblog, pro-Islamitsche nieuwswebsite, pro-AK partij blog, enz, enz.

Tweets advocaat over Turkije en Erdogan
Om een lang verhaal kort te houden gaan we alleen openbare berichten van advocaat Hulya Elmas delen zodat het grote publiek zonder twitter hier ook van kan genieten:
Reacties8 comments

Write a comment
 1. Lelio Vieira Carneiro Junior 10 september, 2017, 16:09

  Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but
  after I clicked submit my comment didn’t appear.
  Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyhow, just wanted to
  say superb blog!

 2. Robbin 10 september, 2017, 07:08

  I am genuinely thankful to the holder of this website
  who has shared this great paragraph at at this time.

 3. double interest 6 september, 2017, 22:39

  My partner and I stumbled over here from a different page
  and thought I might as well check things out. I like what I see so
  now i am following you. Look forward to going over your web page again.

 4. Silvia Odete Morani Massad 5 september, 2017, 23:06

  Hey there! I could have sworn I’ve been to this website
  before but after checking through some of the post I realized it’s
  new to me. Anyways, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking
  and checking back frequently!

 5. Tahdacı 17 oktober, 2016, 01:20

  Ik ben zelf alevitische Turk van antalya en woon in middels in Turkije maar ik irriteerme aan deze walgelijke tr.t zonder hersensens

 6. VSA 3 augustus, 2016, 21:41

  Tekeer gaat? Ze is het niet met Erdogan eens en stelt kritische vragen. Nee, jullie zijn niet pro-erdogan?!

 7. Age 3 augustus, 2016, 13:27

  islamitisch kalifaat = pleonasme.

 8. Age 3 augustus, 2016, 13:25

  Waarom Hulya Elmas zo tekeer gaat tegen alles wat met Turkije te maken heeft is niet helemaal duidelijk…..snappen jullie echt niet waarom? Hebben jullie al het negatieve nieuws omtrent ottomaan Erdogan van de afgelopen jaren niet meegekregen?

  De teneur in de artikelen op deze site is natuurlijk wel steeds dezelfde. Pro pro pro Erdogan,wij schrijvers zijn trotse Turken en kritiek op Erdogans Turkije,ons Turkije wordt niet gepikt,nooit!!! Dat megalomaan Erdogan van het seculiere Turkije een islamitisch kalifaat wil maken is jullie niet ontgaan? Terechte kritiek op Turkije of nederTURKEN wordt steeds omschreven als een aanval en ga zo maar door,gewoon een ziekelijke loyaliteit!

  Deze Nederlandse met Turkse achtergrond betoont zich voor zover ik het natuurlijk kan beoordelen geïntegreerd en het type mens dat wat mij betreft weer wel welkom is in Nederland. Kritiek op Turkije acht zij niet verboden en zo behoort het natuurlijk ook te zijn. Bij mij staat of valt het oordeel over nederTURKEN overigens bij de ontkenning van de Armeense genocide en helaas ontkennen veel te veel dweepTurken die en dat vind ik best schandalig,er is bij hen nog niet eens twijfel. Het standpunt van Turkije is bepalend voor deze dwaze DWEEPTURKEN. Warme gevoelens voor Turkije? Niets mis mee maar het moet weer niet totaal doorschieten. Dweep je met en hunker je naar Turkije,dan ben je hier niet op je plaats! Ga dan gewoon een bestaan opbouwen in Turkije,opa en oma willen graag terug naar het land waar zij zijn geboren en getogen maar jullie DWEEPTURKEN voorkomen dat door hier onnodig te blijven hangen. Doe jezelf,je ouders en ons autochtone Nederlanders een plezier en ga heen.

  nederTURKEN dienen te veranderen in Nederlanders met Turkse achtergrond,weg met de dubbele nationaliteit waardoor nederTURKEN blijkbaar de grote verplichting voelen daar veel mee te moeten doen.

  Tot slot,de Gülen beweging had helemaal geen bases in het Turkse leger! FEIT? FEIT!

Only registered users can comment.