Opvallende namen tijdens training selectie-elftal Elsweide

by AMS97531A123 | 3 augustus 2016 11:17

Ondanks dat veel spelers van Elsweide genieten van een warme vakantie in Turkije is trainer Rasid Gunes[1] samen met assistent-trainer Ayhan Salman begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

Elsweide training 2

Veel sterspelers Elsweide op vakantie
Later beginnen met de voorbereidingen is natuurlijk geen optie. Bronnen dichtbij de club melden bijvoorbeeld dat de sterspelers Nazim Karaciftci, Sahin Akbulut, Harun Koprulu en Irfan Sakarya nog op het strand liggen in Bodrum. Terwijl Erdem ‘Robben’ Sezgin bewust niet op vakantie is geweest om kans te maken op een basisplek tijdens de bekerwedstrijden.

Veel grote namen
Maar er waren nog voldoende grote namen aanwezig op de training. Verdediger Huseyin Akdeniz [2]was ondanks zijn drukke werkzaamheden bij Kapsalon Koksal gewoon erbij. Hij oogde ook heel fitfer dan normaal. Enes Hayri Yucesan, Metehan Aktas en Cagdas Cetintas waren ook bij de training. Akdeniz gaat nog wel tijdens de voorbereidingen een week op vakantie.

De ‘Pirlo’ van Elsweide Veyis Ozkara [3]kwam ook gewoon trainen. En aanvaller Ilyas Alagoz werd ook gespot tijdens de training.


Twee andere opvallende spelers waren Ferdidun Karaman en Idris Akyuz. De all-time vedettes van Arnhem trainden gewoon mee met het selectieelftal van Elsweide. Of ze alleen meededen om hun conditie op peil te houden of kans willen maken op speelminuten in het eerste is niet bekend.

Elsweide speelt haar eerste thuiswedstrijd in de KNVB beker op 21 augustus om 14:00 uur tegen Sprinkhanen dat uit komt in de vierde klasse. De andere tegenstanders in de beker zijn De Paasberg (4e klasse) en AVW ’66 (3e klasse za)


Endnotes:
  1. Rasid Gunes: https://haberarnhem.nl/eerste-grote-klus-voor-nieuwe-trainer-elsweide/
  2. Huseyin Akdeniz : https://haberarnhem.nl/bekende-amateurvoetballer-azofeifa-gespot-bij-kapsalon-koksal/
  3. Veyis Ozkara : https://haberarnhem.nl/bekende-amateurvoetballer-azofeifa-gespot-bij-kapsalon-koksal/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/08/03/opvallende-namen-tijdens-training-selectie-elftal-elsweide/