Teken nu ook om verwijdering Palestina uit Google Maps te herstellen

Teken nu ook om verwijdering Palestina uit Google Maps te herstellen

Zoekmachine Google heeft Palestina uit Google Maps gehaald. Heel Palestina is hierdoor niet meer zichtbaar als land. Of dit een bewuste actie is van Google of dat het een foutje is nog onduidelijk. Volgens Google bestaat Palestina dus niet!

026-3510004

Bel voor een afspraak 026-3510004

Schandalige actie van Google
Het is schandalig dat Google dit heeft gedaan en miljoenen hierdoor in de steek laat. Indirect kiest het ook partij door de bezetting (door Israel) van verschillende gebieden in Palestina anders te ‘beoordelen’. Het is dus te belangrijk om hier wat aan te doen en Google wakker te schudden. Het kan toch niet waar zijn dat Google etnische zuivering van Palestijnen goedkeurt en heel Palestina ook wegghaald uit Google Maps.

Palestina terug in Google Maps
Jouw steun kan Google beinvloeden om de territoriale grenzen van Palestina weer te herkennen en Israel te dwarsbomen. Er zijn maar 300.000 online handtekeningen (update: nog maar 40.000) nodig om Google weer op te roepen om Palestina terug te plaatsen in Google Maps.

Deel dit bericht zoveel mogelijk en vul het zelf ook in. Klik hier om de petitie van Chance.org ook te ondertekenen. Het kost je maar 30 seconden.




1 comment

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights