Veel bekenden gespot bij nieuwste vestiging Gastronoom

Veel bekenden gespot bij nieuwste vestiging Gastronoom

De Gastronoom groeit sneller dan de McDonald’s in Arnhem. De Arnhemse cafetaria-keten van Ali Deniz opende onlangs een nieuwe vestiging aan de Middachtensingel in de Arnhemse wijk Presikhaaf. De Gastronoom heeft nu in totaal vijf vestigingen, de McDonald’s in Arnhem heeft ook vijf vestigingen. 

Nieuwste vestiging aan middachtensingel
Cafetaria Gastronoom is in de wijde omgeving beroemd vanwege de ambachtelijke manier waarop de snacks bereid worden. Het is in Arnhem ook haast onmogelijk dat een Arnhemmer nog nooit heeft gegeten bij een Gastronoom. De nieuwe vestiging van de Gastronoom is geopend in samenwerking met een zakelijke partner. Helaas was deze vanmiddag niet bereikbaar voor commentaar.





Gisteren ging een verslaggever van HaberArnhem langs bij de nieuwe vestiging aan de Middachtensingel. ‘Gastronoom 4’ heeft een echte houtskool-gril voor verschillende vleesgerechten en heeft meer zitplaatsen dan alle andere vestigingen.

Veel bekenden gespot 
Voorzitter Aziz Zeyrek en secretaris Yildirim Usta van de Turkse ondernemers vereniging kwamen langs met een boeket die in ontvangst werd genomen door Ali Deniz. Emre Yaman bekend van Neem Horeca werd ook gespot met de bekende doelman Alperen Yaman. Aan een andere tafel was er een delegatie van Wereld Laminaat uit Arnhem. Advocaat Bahadir Arabaci en accountant Sezgi Avci gingen ook in gesprek met Aziz Zeyrek.

De nieuwe vestiging van Gastronoom is gevestigde aan de middachtensingel 133 in Arnhem




32 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights