Rahmi Gemril bezoekt nieuwste vestiging van Gastronoom

Rahmi Gemril bezoekt nieuwste vestiging van Gastronoom

De bekende Arnhemse ondernemer Rahmi Gemril bracht onlangs een bezoek aan de nieuwste vestiging van de Gastronoom aan de middachtensingel in Arnhem. Rahmi Gemril was onder de indruk van de nieuwe vestiging.


Gemril was donderdag op bezoek bij de nieuwste vestiging vanwege de recente opening. De nieuwe vestiging van de Gastronoom is aan de middachtensingel in de Arnhemse wijk Presikhaaf en trekt nu al veel publiek aan. Gemril was jarenlang voorzitter van de Turkse ondernemers vereniging (TOV) en had zo een band opgebouwd met Ali Deniz. Ali Deniz was zichtbaar blij met de komst van Rahmi Gemril en zijn zoon. Hij heette de heren direct welkom bij de ingang en nam de bloemen in ontvangst.

Rahmi Gemril is in 1997 begonnen met zijn bedrijf Gemril Pluimvee Service. Gemril is voornamelijk bezig met het laden en lossen van verschillende soorten kippen. Ook is de Arnhemse ondernemer betrokken bij veel sociale projecten in de stad.


Zie hier een filmpje over de werkzaamheden bij Gemril:

Reacties


Tags assigned to this article:
GastronoomgemrilTurkse ondernemer

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*