PVV’ers mogen Nederlandse moslims wel iets meer dankbaar zijn

PVV’ers mogen Nederlandse moslims wel iets meer dankbaar zijn

PVV’ers horen eigenlijk moslims in Nederland, en dan met name Turken en Marokkanen, dankbaar te zijn voor hun inzet en bijdrage in de jaren vijftig en zestig. Dan hebben we het niet eens over de jaren erna, en de Nederlands Turkse bedrijven in Nederland die voor miljoenen in de economie pompen.

Nederland was kapot na de oorlog
Nederland was kapot na de oorlog. De ‘goedkope’ arbeidskrachten uit Turkije kwamen niet naar Nederland omdat de Nederlanders al massaal aan het werk waren! En de gastarbeiders uit Marokko kwamen ook niet op vakantie naar Nederland, zoals velen dat willen doen geloven. Men kwam werken in Nederland omdat Jan en Kees geen zwaar werk wilden uitvoeren. De eerste gastarbeiders zorgden ervoor dat bedrijven weer gingen draaien en meer winst gingen maken. Dit waren gewoon Hollandse bedrijven. ARBO-regels waren er toen niet…

Ozkara Advocaten

(advertentie)

Schandalig en minachtend
De extreem-rechtsen onder ons in Nederland vergeten gewoon te snel wat de Nederlandse Turken en Marokkanen kwamen doen in Nederland en wat ze allemaal hebben gedaan voor dit land. De moslim-gastarbeider heeft zich suf gewerkt en sociale premie’s betaald om later (net als de blanken) te genieten van zijn oude jaren. Of om zich in te dekken voor het geval hij werkloos zou zijn. Wat the fuck is hier raar aan?

Het is schandalig en minachtend om moslims nu overal de schuld van te geven. Met de hoop dat alles beter gaat als Nederland moslimvrij zou zijn.

Er zijn nog steeds meer blanke Nederlanders met een uitkering dan moslims in Nederland.


Reacties


Tags assigned to this article:
Extreemrechtsgastarbeidermoslim haterswilders

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.