28-jarige Arnhemmer slachtoffer van zware mishandeling

28-jarige Arnhemmer slachtoffer van zware mishandeling

Op zondag 4 september rond 03:25 uur heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden op de Hanzestraat in Arnhem.
De politie heeft een onderzoek gestart hoe de zware mishandeling heeft kunnen plaatsvinden en wie er voor verantwoordelijk is. Een passant trof een 28-jarige man uit Arnhem aan die zwaar was mishandeld. De situatie was dermate dat het slachtoffer naar het ziekenhuis moest worden overgebracht.

De politie vraagt tegelijkertijd om uw hulp. Mocht u iets gezien, gehoord of mee hebben gekregen van deze situatie, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem op het nummer 0800-7000.ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.