Aleyna Kaplan maakt hattrick tijdens eerste thuiswedstrijd

Aleyna Kaplan maakt hattrick tijdens eerste thuiswedstrijd

Aleyna Kaplan (meisje) maakte zaterdag een loepzuivere hattrick tijdens de thuiswedstrijd van Elsweide O13 tegen DVOV. Het komt niet vaak voor dat een Turkse meid voetbalt en laat staan goed kan voetballen. Een paar maanden geleden werd Aleyna zelfs opgeroepen voor trainingen van de KNVB.

(advertentie)

(advertentie)

Aleyna speelde als enige jongemeid in het elftal van succescoach Harun Koprulu dat uitkomt in de derde klasse van het jeugdvoetval van de KNVB. De ‘boys’ speelden ook voor het eerst op een grote veld en met buitenspel.

Voor de rust was er goed combinatiespel en stond het meteen al 1-0 na 40 seconden voetbal. De thuisploeg was veel beter dan de gasten. Mede dankzij blessures kwamen er nieuwe jeugdige spelers in het veld na de rust. Ondanks dat het er volgens de trainer een beetje slordiger werd kwam de thuisploeg verder niet in gevaar. Eindstand was 6-0 voor Elsweide.

De andere doelpunten werden gemaakt door Furkan Tekin (2x) en Mergi Bagci. Bagci was ook man of the match omdat hij bij bijna alle doelpunten betrokken was.




3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights