VIDEO Tunahan Kuzu toont stalen ballen tijdens Turkijedebat in Tweede Kamer

VIDEO Tunahan Kuzu toont stalen ballen tijdens Turkijedebat in Tweede Kamer

In de Tweede Kamer lijkt er geen begrip meer te zijn voor Turkse Nederlanders of Nederlandse Turken. Nederland heeft geen andere problemen meer dan de Turken in Nederland of de geschillen onder Nederlandse Turken. Al wekenlang moeten we onzin van Rutte over individuen aanhoren en mogen Turken ook niet meer opkomen voor andere Turken in andere landen. 

Nasleep mislukte coup in Turkije
Gisteren werd er een nieuwe pagina toegevoegd tijdens het Turkijedebat in de Tweede Kamer. Het debat ging over de nasleep van de mislukte coup in Turkije. In de Tweede Kamer kijkt men er nog steeds raar van op dat ze in Turkije behoorlijke maatregelen nemen om terreurgroepen en sympathisanten tegen te houden.

(advertentie)

(advertentie)

Kuzu vs de rest
Tijdens het debat viel op dat Kuzu, net als bij veel andere onderwerpen, alleen oppositie voerde tegen de geallieerden in de Tweede Kamer (van rechts tot links waren ze heel toevallig allemaal op een lijn als het ging om Turkije). De reacties richting Kuzu en Denk waren fel, desondanks bleef de politicus met stalen ballen overeind door kalm en rustig antwoord te geven op allerlei fascistische uitspraken van bepaalde fractievoorzitters. We overdijven niet, zie onderstaande beelden.

Perfecte verdediging door Kuzu
Zie onderstaande beelden waarbij Kuzu zich perfect verdedigde tegenover allerlei vreemde vragen en opmerkingen van Zijlstra (VVD), Jesse Klaver (GL), Samsom (PvdA), Buma (CDA) en Wilders (PVV). Zelfs Pechtold (D66) en Roemer (SP) wilden scoren door nogal vreemde uitspraken te doen over de gebeurtenissen na de mislukte coup in Turkije.









3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights