Gelders voetbaltalent Mehmet Bulut start aan nieuwe uitdaging

Gelders voetbaltalent Mehmet Bulut start aan nieuwe uitdaging

Gelders voetbaltalent Mehmet Bulut start in nieuw zaalvoetbalteam met meerdere bekende voetbalnamen.

Mehmet Bulut start met vrienden uit Dieren en omgeving een zaalvoetbalteam en gaat aan de slag. Het zijn geen onbekenden in de voetbalwereld uit die regio. Bulut start het team met onder andere de gebroeders Zeki, Timon Markus, Davey van Limbeek, Coen van Zadelhoff, Anthony(geblesseerd en niey op de foto) en als laatst Huseyin Profi Elarslan.

Verschillende clubs maar toch samen
De heren hebben het team onder de naam Dierensche Boys zaal 1 gestart, maar lang niet alle spelersĀ  komen alleen uit voor de Dierense club. Zo komt de tweeling Cem en Can Zeki, Coen van Zadelhoff, Romano van der Reijden en Davey van Limbeek wel uit voor Dierensche Boys 1. Timon speelt op dit moment enkel in de zaal. Mehmet Bulut komt uit voor DZC 1, de club uit Doetinchem. De geblesseerde Anthony komt uit voor Veluwezoom 1.




Brasil vs Dierensche Boys
Afgelopen vrijdag stond de wedstrijd Brasil uit Terborg – Dierensche Boys op het programma. Een wedstrijd tussen twee tegenstanders die zeer aan elkaar waren gewaagd. Na afloop van de wedstrijd stond 4-4 op het scorebord als eindresultaat. De doelpuntenmakers voor de Boys waren: Mehmet Bulut 1, Can Zeki 1 en Huseyin Elarslan 2.
zaalteam-mehmet-bulut-cem-can-zeki
Transfer voor Mehmet Bulut.
Tijdens een interview laat Bulut aan ons weten dat hij een hectische periode bijna achter de rug heeft. Hij heeft in het afgelopen jaar zijn focus vooral op zijn studie moeten leggen. Natuurlijk is hij blijven voetballen maar is niet gaan verder kijken. Bulut zegt:”Ik heb het naar mijn zin bij mijn club. Natuurlijk zijn er clubs die interesse hebben getoond, maar door omstandigheden heb ik mijn studie voorrang moeten geven.” Op de vraag of er nog een transfer aan zit te komen zei Bulut het volgende: “Op dit moment ben ik speler van DZC, wat er in de winterstop of aan het einde van het seizoen gaat gebeuren wacht ik nog af.” Bulut laat hierdoor de transferdeur op een kiertje staan en sluit een eventuele overstap niet uit.





45 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights