Gast test neppe iPhone 7 oortjes bij mensen en dit is hun reactie

by AMS97531A123 | 16 september 2016 18:45

Veel iPhone liefhebbers zijn aan het wachten tot dat ze de nieuwe iPhone 7, met de nodige hippe accessoires,  een keer live mogen gebruiken en uitproberen.

Julius Dein, de grappenmaker van social media, is geen onbekende. Dein die op zijn Facebookpagina bijna vijf miljoen likers heeft, is niet vies van een geintje. Nu de nieuwe iPhone op komst is, heeft hij al weer wat uitgeprobeerd.
Draadloze oortjes
Apple komt met de nieuwe draadloze oortjes bij hun nieuwe toestel. Nu heeft Dein dit nagedaan maar dan met opzet stukjes van een elektrische tandenborstel. Hij heeft een deel van het borsteltje weggehaald om het niet direct te laten lijken als een tandenborstel. Met de twee opzet stukjes gaat hij naar mensen toe om te overtuigen dat het de nieuwe oortjes van Apple zijn en vraagt mensen of ze het willen testen.

De prank
Mensen zetten de tandenborsteltjes in hun oren, met de gedachten dat er straks geluid uit gaat komen, en wachten wat er gaat gebeuren. Terwijl ze dit doen, komt er iemand met boxjes vlak bij hun oren om echt het gevoel te geven dat ze het van het de ‘oordopjes’ horen. Mensen hebben er al meteen een mening over, ze vinden het een prima en kwalitatief product. Wees gewaarschuwd voordat je zelf de dupe wordt van een dergelijke prank.

IPHONE 7 HEADPHONES PRANK[1]

IPHONE 7 HEADPHONES PRANKInstagram @juliusdein

Geplaatst door Julius Dein[2] op dinsdag 13 september 2016Endnotes:
  1. IPHONE 7 HEADPHONES PRANK: https://www.facebook.com/Juliusmagic/videos/1111472238930260/
  2. Julius Dein: https://www.facebook.com/Juliusmagic/

Reacties

Source URL: http://haberarnhem.nl/2016/09/16/gast-test-neppe-iphone-7-oortjes-bij-mensen-en-dit-is-hun-reactie/