Reactie van Nigel de Jong op assist van Wesley Sneijder voor doelpunt van het jaar

Reactie van Nigel de Jong op assist van Wesley Sneijder voor doelpunt van het jaar

Het doelpunt van het jaar voor de Turkse competitie is gisterenavond al gemaakt.

Gisterenavond stond er in de Turkse Spor Toto Super Lig de wedstrijd Galatasaray – Caykur Rizespor op het programma. Uiteindelijk werd het een wedstrijd om niet snel te vergeten.

Nederlanders bij cimbom
Steeds meer spelers met een Nederlandse achtergrond zijn te zien in de Turkse competitie. Van de grootste tot minst grote clubs zijn er Nederlanders te vinden. Bij Galatasaray is de ‘kleine’ Nederlander Wesley Sneijder bijna niet meer weg te denken. Sinds het vertrek van de trainer is de ‘assistent’ Jan Olde Riekerink de trainer van de grootmacht uit Istanbul. Een andere Nederlander is Ryan Donk. Donk staat officieel nog onder contract bij Gala maar moet het in het voetbalseizoen 2016-2017 op huurbasis laten zien bij Real Betis. De ‘nieuwe’ speler Nigel de Jong komt vanaf dit seizoen het middenveld versterken.




Yolanthe en Xess Xava steunen Sneijder
‘Yenge’ Yolanthe Cabau komt samen met zijn zoon de niet meer weg te denken sppeler, Wesley Sneijder, Steunen tijdens zijn wedstrijd. Hieronder enkele beelden.


Doelpunt van het jaar met dank aan Wesley Sneijder
Gisterenavond heeft Eren Derdidyok een doelpunt gemaakt, wat voor bijna elke voetballer een droomdoelpunt is. Na dit doelpunt zijn er veel mensen er zeker van dat dit het doelpunt van het jaar wordt. Wesley Sneijder was hierin de voorbereidende persoon. Hij gaf een loepzuivere assist op de spit van Galatasaray, die met een omhaal de doelman wist te passeren. De geblesseerd3e Nigel de Jong kan zijn verbaasdheid niet bedekken en is te zien op de beelden.






No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights