WINACTIE van politie Zutphen ziet er zo uit

WINACTIE van politie Zutphen ziet er zo uit

Politie Zutphen start op hun social media een winactie.

De winnaars van deze actie wordt op 4 oktober bekendgemaakt. Maar hoe neem je deel aan deze actie? Via de Facebookpagina van politie Zutphen wordt een oproep gedaan om het bericht te Liken & te delen. Op deze manier doe je mee aan de actie.
Politie, Waakzaam & Dienstbaar
Wanneer je het bericht hebt geliked en gedeeld, doe je mee en maak je kans op een van de twee boeken. De politie mag twee boeken ‘Waakzaam & Dienstbaar’ weggeven. Ze omschrijven het boek als volgt: “Dit boek is een portret van de Nederlandse politie, waarin met zwart-wit foto’s en interviews met politiemensen een realistisch beeld wordt geschetst van het moeilijke, maar uitdagende politiewerk.”
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.