‘Gevangenis’ aan Rosendaalsestraat krijgt een nieuwe eigenaar en bestemming

‘Gevangenis’ aan Rosendaalsestraat krijgt een nieuwe eigenaar en bestemming

Het complex aan de Rosedaalsestraat in Klarendal, wat lijkt op een gevangenis, heeft een nieuwe eigenaar en mogelijk later ook een nieuwe bestemming. 

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars maakte bekend dat het in opdracht van het Rijksvastgoedbedrijf, een voormalig kantorencomplex  aan de Rosendaalsestraat met een oppervlakte van 8500 m2 en 120 parkeerplaatsen heeft verkocht aan Magis Vastgoed uit Eindhoven. Om hoeveel geld het gaat is niet bekend gemaakt.

(advertentie)

(advertentie)

Magis vastgoed heeft ervaring met het herbestemmen van kantoorpanden. Volgens een verklaring van Strijbosch Thunnissen is het bedrijf dan ook van plan om de ‘gevangenis’ te transformeren naar woningen.

“Transformatie hoofdstad van het Oosten”
Arnhem heeft zich de afgelopen drie jaar, mede door de coöperatieve opstelling van de gemeente en diverse succesvolle transformaties, ontwikkeld tot “Transformatie hoofdstad van het Oosten”, aldus Jacco Vogelaar namens Strijbosch Thunnissen betrokken bij de verkoop. Begin oktober verschijnt weer het jaarlijkse onderzoeksrapport van de researchafdeling van Strijbosch Thunnissen, “De Transformatiescan Arnhem”. In dit rapport de laatste stand van zaken met betrekking tot de herbestemming van gebouwen in de provinciehoofdstad.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.