Nog een Arnhemse voetballer in het huwelijksbootje: Yasin Köylü getrouwd

Nog een Arnhemse voetballer in het huwelijksbootje: Yasin Köylü getrouwd

De bekende Arnhemse voetballer Yasin Köylü is geen vrijgezel meer. Köylü speelde jarenlang bij de Arnhemse Boys, FC Presikhaaf en AFC Generalex (zaal). Onlangs opende hij zelfs de nieuwste vestiging van Gastronoom aan de Hommelstraat.

(advertentie)

(advertentie)

Trouwfeest Yasin en Canan 
Yasin Köylü trouwde gisteren met zijn vriendin Canan Şimşek uit Nijmegen en beloofde haar eeuwige trouw.  De trouwfeest van de bekende Arnhemmer werd gehouden in Klarenbeek waar vele honderden gasten op afkwamen. Veel familie en vrienden waren dan ook erbij om het moment te vieren.

Veel bekende gasten
De bruiloft zorgde er ook voor dat veel bekende namen uit de regio aanwezig waren bij het feest van Canan en Yasin. AFC Generalex oprichter Ferhan Basaran, Ali Deniz (Gastronoom), Mehmet Boga (Boga Advies), Adem Yildirim (Nisantasi Restaurant) en Ercument Unalan waren allen van de partij om  Yasin niet alleen te laten.




Een verslaggever van HaberArnhem kwam verder de bekende juwelier Yasin Karatay, bakker Hasan ‘Boss’ Ozkara, Fatih Dag en Ilker Bicer tegen. De Iraanse barber Mehdi Forutan was ook uitgenodigd. Alper Bicer van Shila-Lounge had ook een hele dag vrij genomen om zijn vriend te steunen. Hij regelde zelfs dat zanger Ismail Gardiyan een ‘special’ optreden gaf aan alle gasten.

Dankzij professionele foto’s van M.B Foto Video kregen wij de mooiste foto’s van het feest van Yasin en Canan.




65 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights