KWF benefietdiner voor de derde keer in Arnhem

KWF benefietdiner voor de derde keer in Arnhem

Op 13 oktober organiseert Stichting Events2Cancer in samenwerking met Hotel Groot Warnsborn in Arnhem de derde editie van het KWF Benefietdiner, in de oranjerie van Groot Warnsborn. Met het benefietdiner hoopt organisator Jeroen Muller eraan bij te dragen dat meer mensen genezen van kanker.

(advertentie)

(advertentie)

Derde editie KWF Benefietdiner
Het benefietdiner is het vervolg op de KWF Benefietdiners in 2005 en 2015. Vorig jaar werd er €11.400 opgehaald. 
Dit jaar stelt Hotel Groot Warnsborn haar oranjerie beschikbaar en voorziet 125 gasten van een viergangenmenu inclusief drankarrangement. Er zijn optredens van diverse artiesten, zoals zangeres Frédérique van den Boomen, DJ Spinkit, Ray Klaassen, Dennis Kroon, Guide Spek en Lisa Lois. De presentatie is in handen van Sanny Verhoeven. Ook is er een veiling van 31 bijzondere items. Van een avondje uit in het casino tot een hotelovernachting in eigen land, tot twee vliegtickets met een bestemming naar keuze.

Stichting Events2Cancer organiseert acties
Stichting Events2Cancer organiseert acties om geld in te zamelen voor de KWF kankerbestrijding, zoals het benefietdiner. Organisator Jeroen Muller verloor zijn beide ouders aan de ziekte: “Ik probeer met het benefietdiner een bijdrage te leveren aan kankerbestrijding. Het benefietdiner is niet alleen eten en muziek. Het is een beleving met een lach en een traan.”

Datum: donderdag 13 oktober van 18.00 uur tot 23.30 uur

Locatie: Hotel Groot Warnsborn, Bakenbergseweg 277

Entree: € 80,- per persoon (exclusief €0,80 boekingskosten) via www.kwfbenefietdiner.nl.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.