Dood Tyson Haynes (26) heeft veel impact op Arnhemmers

Dood Tyson Haynes (26) heeft veel impact op Arnhemmers

De 26-jarige Tyson Haynes uit Arnhem is in de nacht van maandag op dinsdag doodgeschoten op de Thaliastraat in de Arnhemse wijk Schuytgraaf. De rol van twee verdachten (35 en 36 jaar) wordt nog onderzocht door de politie.

Gesprek van de dag
Bij de Omnibus (school tegenover waar Tyson werd neergeschoten) was het ook het gesprek van de dag. Ouders kregen een mail waarin werd aangegeven dat er met de kinderen is gepraat over de schietpartij, en waarom de locatie was afgesloten door de politie. Veel wijkbewoners waren niet op de hoogte van de schietpartij en zagen pas in de ochtend dat bepaalde wegen waren afgesloten.

(advertentie)

(advertentie)

Tyson Haynes was bekend in Arnhem
Tyson Haynes kende veel mensen in Arnhem en vooral in Klarendal. De jonge levensgenieter kreeg via zijn eigen facebookpagina massaal reacties van vrienden en familie die hem hebben gekend. Er zaten ook hele emotionele berichten die wij graag met de lezer willen delen:

‘Ik kan t nog steeds niet beseffen leef de hele dag al in een roes me hart is in duizenden stukken probeer me groot te houden Tyson Haynes ben me verdriet zelfs gaan proberen weg te drinken hele dag met tranen in me ogen ik weet niet meer wat ik moet doen al weet ik dat ik niks meer kan doen morgen gaan we dua’s voor je doen….’

‘Wat moet ik zeggen man broer Tyson Haynes je laaste woorden naar me waren krachtig, powerfull!! ik zweer voelde die lobi/vibe op afstand.
Heb geen woorden voor dit man me dag is verpest’

‘Hele dag zoek ik naar de juiste worden maar die zijn er niet.. kwam je laatst nog random tegen bij de Drive en je zou nog joinen naar the zone maar die dag mocht nooit komen..’


 



11 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights