Veel vraag naar Künefe en echte döner tijdens braderie in Arnhem-Zuid

Veel vraag naar Künefe en echte döner tijdens braderie in Arnhem-Zuid

Het was drie dagen lang feest in Arnhem-Zuid bij stichting Lale. Het jaarlijkse braderie (kermes) zorgde voor een enorme opkomst onder Arnhemmers en bezoekers van buiten de stad.

(advertentie)

(advertentie)

Vrijdag was het minder druk dan de twee andere dagen waarbij bezoekers konden genieten van culinaire gerechten, döner  en andere etenswaren, aldus een van de vrijwilligers.

Voor de geinteresseerden was er ook een kraampje met boeken en boorduurwerk dat werd aangeboden. Overal stonden rijen ondanks tientallen vrijwilligers die beschikbaar waren bij de verschillende kraampjes.

De braderie trok ook veel bekenden aan uit de stad en omgeving. Zo kwamen we Ilhan Kayhan en Serdar Eroğlu van Picasso, webdesigner Yunus Ulas, voorzitter Mesut Tasci, bestuurslid Hakan Koprulu en trainer Rasid Gunes van voetbalclub Elsweide tegen. Ook enkele spelers van AZ 2000 (2e elftal) werden tijdens deze braderie gespot. De bekende rijschoolhouder Sabri Unalan had ook een kraampje gehuurd met informatie over zijn nieuwe dienstverlening ‘hacamat’.

banner-lub-1

Al met al was deze braderie weer een succes in Arnhem-Zuid omdat het zeer druk was en door Arnhemmers met verschillende achtergronden werd bezocht. Het is een traditie geworden in Arnhem om met het gezin en vrienden jaarlijks naar de braderie (kermes) te gaan. Er komen ook opvallend veel ‘Hollanders’ uit de wijk naar deze braderie aan de Fluitekruidstraat.

image image image image image image



No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights