Elsweide Onder 13 scoort 13 keer tegen EDS

Elsweide Onder 13 scoort 13 keer tegen EDS

Elsweide Onder 13 dendert door in de derde klasse. De ploeg van succescoach Harun Koprulu had zaterdag ook geen moeite met EDS, dat kennis maakte met het ‘Turkse’ tiki-taka voetbal in Presikhaaf.

image

Elsweide staat nu samen met De Paasberg eerste in de competitie met 15 punten na vijf wedstrijden. Volgende week ontvangt het ESA dat zesde staat met zes punten.

Zaterdag stond het al bij rust 8-0 voor de thuisploeg, en na het laatste fluitsignaal was het alleen maar erger geworden voor EDS. Elsweide Onder 13 won maar met liefst 13-0 en bijna alle spelers pikten zaterdagochtend een doelpunt mee.


Trainer en eerste elftal speler Harun Koprulu was trots op zijn elftal en deelde het volgende mee aan onze sportverslaggever: ‘De jongens hebben vandaag een fantastische prestatie neergezet. De hele wedstrijd waren wij heer en meester op t veld. Na een stroeve begin hebben wij de draad opgepakt en onze klasse getoond. De doelpunten kwamen steeds achter elkaar. De score is wel 13-0 maar kon nog meer uitlopen. De Gehele wedstrijd waren wij de betere ploeg.’

De doelpuntenmakers van Elsweide zijn alsvolgt:

3x Furkan Tekin
1x Erdem Yilikyilmaz
1x Aleyna Kaplan (meid)
1x Tunahan Tunc
1x Lemar Torjaly
1x Caner Sirtli
2x Mergi Bagci
2x Eigen Doelpunt
1x Aldin Demirovic

(advertentie)

(advertentie)


Tags assigned to this article:
Elsweideelsweide o13harun kopruluvoetbal arnhem

3 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights