Afgelopen maand weinig auto’s gestolen in Arnhem

Afgelopen maand weinig auto’s gestolen in Arnhem

Tussen 15 september 2016 en 13 oktober 2016 is er 13 keer aangifte gedaan van diefstal uit/vanaf auto. In 2 gevallen is het bij een poging gebleven. Waarom het veel minder is dan in vergelijkbare andere perioden is niet helemaal duidelijk.

Twee auto’s weggenomen
Volgens een politiebericht werden er in deze periode 2 auto’s weggenomen. De buit was deze maand erg gevarieerd. Er werden o.a. een kentekenplaat, gereedschap, tablet, kleding, kentekenbewijs, rijbewijs, pinpas weggenomen.

28 keer ingebroken in auto’s
In dezelfde periode vorig jaar werd er 28 x ingebroken in auto’s. In 10 gevallen bleef het toen bij een poging. In totaal zijn er 8 verdachten opgepakt voor deze diefstallen. In vergelijking met vorig jaar is er een dalende lijn te zien van het aantal diefstallen.

Mocht u iets verdachts zien neem dan direct contact met ons op. U kunt dit dan het beste melden via 0900-8844 of bij heterdaad via 112. Zo is de kans om een verdachte op te pakken het grootst.

banner-lub-1

Reacties


Tags assigned to this article:
auto arnhemDiefstal arnheminbraak arnhem

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.