Arnhemmers Van der Vaart en Tadlaoui bokskampioen Noord Nederland

by AMS97531A123 | 16 oktober 2016 17:02

De Arnhemse boksers  Hendrik van der Vaart (18) en Ismael Tadloui (23) van boksschool Boxing By Kasap zijn zondagmiddag kampioen van Noord Nederland geworden.

image

Kampioen van Noord Nederland
De twee leerlingen van bokstrainer Sayit Yanik leverden een uitmuntende prestatie door alle tegenstanders te verslaan om kampioen van Noord Nederland te worden. Nederland kent een kampioenschap voor Noord en Zuid Nederland. Op 12 en 13 november strijden de kampioen van Noord en Zuid tegen elkaar om Nederlands kampioen te worden.




Finale NK Boksen op 12 november
Hendrik van der Vaart won in de finale (64kg, B-klasse) van Carlo Klouwen uit Assen en werd kampioen van Noord Nederland. Ismael Tadlaoui (69 kg, A-Klasse) won met 3-0 van Jimmy Kimmel (Boksacademie Arnhem) die getraind werd door bokslegende Orhan Delibas. Tadlaoui won overigens al zijn wedstrijden met 3-0.

Arnhem wordt meer en meer een boksstad waar Nederland rekening mee gaat houden. De prestaties van de Arnhemse boksers blijven niet opvallend. Beide boksers behaalden ook goede resultaten tijdens de Eindhoven Box Cup waar ook veel boksers naar toe kwamen van grote bokslanden zoals; Engeland, Turkije en Israel.

(advertentie)[1]

(advertentie)

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/10/16/arnhemmers-van-der-vaart-en-tadlaoui-bokskampioen-noord-nederland/