Invaller Fatih Alagoz redt punt tegen SDZZ (3-3)

Invaller Fatih Alagoz redt punt tegen SDZZ (3-3)

Fatih Alagoz mocht zondagmiddag tien minuten voor tijd invallen van trainer Rasid Gunes. Dit was voor de supersub van Elsweide voldoende om de 3-3, vijf minuten voor tijd, in te tikken. Elsweide is hierdoor al drie wedstrijden op rij ongeslagen.

SDZZ was op papier een ‘angstgegner’
SDZZ uit Zevenaar was op een papier een ‘angstgegner’. Trainer Rasid Gunes bevestigde dit ook en hield rekening met een aanvallende en goed spelende SDZZ. ‘We speelden te voorzichtig en hadden geen antwoord op de lange ballen van SDZZ. Daardoor gingen we ook bij een 0-2 stand thee drinken. ‘

(advertentie)

(advertentie)

In de tweede helft greep Gunes in en speelde Elsweide aanvallender voetbal. Twee spelers werden ook gewisseld om de strijd aan te gaan tegen de lange spelers van SDZZ. De lange ballen van SDZZ werden daarna tegen gehouden waardoor de schade redelijk beperkt bleef. De 1-2 werd gemaakt door Harun Koprulu waarna de gasten ook vrij snel weer de 1-3 maakten.

Strafschop zorgde weer voor hoop
Een terecht gegeven strafschop werd verzilverd door Veyis Ozkara (2-3) waardoor de wedstrijd weer spannend werd. In de laatste vijf minuten werd een kanonspegel van Harun Koprulu niet goed weggewerkt waardoor supersub Alagoz de 3-3 kon intikken. Trainer Gunes was tevreden: ‘In de tweede helft streden we meer en pakten we het weer op als elftal. We gingen meer als team spelen.’

Elsweide heeft hierdoor zeven punten uit zeven wedstrijden. De eerste vier wedstrijden verloor Elsweide.


Reacties


Tags assigned to this article:
arnhem voetbalElsweideelswiedeknvbsdzz

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.