VIDEO Turk in S-Klasse zag het Nederland van 2016 toen al aankomen

VIDEO Turk in S-Klasse zag het Nederland van 2016 toen al aankomen

Deze bekende meubelhandelaar werd in 2009 staande gehouden voor te hard rijden. Wat er daarna gebeurde is al bij velen bekend in Nederland. De man mocht niet verder rijden met zijn gloednieuwe Mercedes S-Klasse en ging tekeer tegen de agenten (ook in het Turks).


Opmerkelijke uitspraken over Nederland
Opvallend was toch de uitspraken van deze Turkse Nederlander over zijn Nederland en de toekomst van Turken in Nederland. Anno 2016 lijkt het er toch op dat deze meneer toen al zag aankomen dat Wilders machtiger zou worden en dat de PvdA en christelijke partijen nog rechtser zouden worden dan de PVV.(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*