Gemeente komt met nieuwe gratis Green Bag-service

Gemeente komt met nieuwe gratis Green Bag-service

De gemeente komt bij wijze van proef met een nieuwe Green Bag-service om snoeiafval op te halen indien daar vraag voor is. (foto:archief)


Green Bag voor snoeiafval
Met De Green Bag kunnen inwoners voor 1m3 aan snoeiafval verzamelen en laten ophalen. De Green Bag lijkt op de zakken die doe-het-zelf zaken verkopen voor zand of puin, maar hij is bedoeld voor snoei-afval en bladeren. Als u een Green Bag bestelt dan wordt de zak thuis bezorgd en – als hij vol is – weer opgehaald. De proef zal een jaar duren in Arnhem.

(advertentie)

(advertentie)

Kost maar 17,50 euro
De Green Bak kan besteld worden via afvalbalie.nl en kost € 17,50. Bij afname van twee zakken  betaalt u voor de tweede zak maar € 3,-. Na betaling wordt de Green Bag thuis bezorgd. En De Green Bag laten ophalen kan weer via afvalbalie.nl.

Gemeente Arnhem: ‘De Green Bag is een handig middel als u veel snoei-afval en bladeren heeft, zeker in de wintermaanden. Omdat het aanbod GFT-afval in de winter laag is, wordt de groene minicontainer minder vaak geleegd; één keer per vier weken. De gratis ophaalservice voor grof tuin- en snoeiafval geldt niet in de maanden december, januari en februari. Wel kunt u grof tuin- en snoeiafval het hele jaar door gratis wegbrengen naar één van de twee afvalbrengstations in Arnhem.’


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.