Johan Derksen wilde Sylvana Simons niet vergelijken met een aapje

Johan Derksen wilde Sylvana Simons niet vergelijken met een aapje

Johan Derksen krabbelt terug na zijn opmerking tijdens de uitzending van VI over Sylvana Simons die trots zou zijn als een aapje omdat RTL stopt met de Zwarte Piet.


De bekende voetbalcommentator reageerde maandagavond opeens ‘Het enige nadeel aan het besluit van RTL vind ik dat hysterische juffvrouwtje Simons nu trots als een aapje door het land rent.’, aldus Derksen.

Derksen zag dinsdag gelukkig wel in dat zijn ‘grapje’ totaal anders overkwam in Nederland. Hij kwam ook met een ‘excuus’ dat het niet zijn bedoeling was om Sylvana Simons te kwetsen. ‘Ik haalde op ongelukkige wijze verschillende spreekwoorden door elkaar’.

banner-lub-1

Derksen zei duidelijk geen sorry voor zijn racistische opmerking over DENK-politica Sylvana Simons. Ook is het opvallend dat Derksen vandaag pas met een verklaring komt, terwijl hij dat ook tijdens uitzending had kunnen doen of vrij snel daarna.

Inmiddels hebben zij bij Denk aangegeven dat ze eventueel aangifte gaan doen vanwege discriminatie tegen Johan Derksen.


Reacties11 comments

Write a comment
 1. Brandon Gootz 27 december, 2017, 05:29

  I think this is one of the such a lot significant information for me. And i am glad studying your article. But should remark on some common issues, The website taste is wonderful, the articles is really great : D. Just right activity, cheers|

 2. Henry Oliveri 26 december, 2017, 22:11

  Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, could check this? IE nonetheless is the market leader and a good portion of other people will omit your great writing because of this problem.|

 3. Richard Dininger 23 december, 2017, 03:04

  Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay. I’m absolutely enjoying your blog and look forward to new posts.|

 4. Dorene Brickley 22 december, 2017, 18:44

  certainly like your web-site however you have to take a look at the spelling on several of your posts. A number of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to tell the reality then again I’ll definitely come back again.|

 5. Ike Foos 20 december, 2017, 16:10

  Hi there, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam feedback? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can advise? I get so much lately it’s driving me insane so any help is very much appreciated.|

 6. Robt Zampella 20 december, 2017, 11:35

  What’s up mates, nice post and nice arguments commented here, I am actually enjoying by these.|

 7. Maryalice Hunze 19 december, 2017, 11:58

  Howdy! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over. I’m definitely enjoying the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Superb blog and brilliant design.|

 8. Estrella Larkin 17 december, 2017, 20:16

  Fantastic beat ! I would like to apprentice even as you amend your website, how could i subscribe for a weblog web site? The account helped me a acceptable deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided brilliant transparent idea|

 9. Herbert Basco 16 december, 2017, 13:01

  Wonderful beat ! I wish to apprentice while you amend your website, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea|

 10. geen behoefte aan een baksteen door mijn raam 30 december, 2016, 08:50

  Discriminatie, of geen discriminatie??

  Volgens mij is het tijd geworden om te stoppen met het vertroetelen van een ieder die zichzelf zielig vindt.

  In Amerika heeft de middenklasse volgens mij duidelijk laten merken er genoeg van te hebben, in de pas van Hollywood, de Californian gay’s of New Yorkse rijken te moeten lopen.
  Afwachten wat de komende verkiezingen in Europa brengen.

 11. Huub van Veen 25 oktober, 2016, 14:13

  Zo trots als een aap. Wanneer ik dit aankruis op de cito toets mag ik naar de middelbare school, hier is niks mis mee. Denk heeft het alleen maar druk met discriminatiegevoelens.

Only registered users can comment.