VIDEO Johan Derksen en Voetbal Inside bewijzen dat racisme normaal is in Nederland

by AMS97531A123 | 25 oktober 2016 03:08

Voetbalcommentator en racist in hart en nieren Johan Derksen ging weer tekeer tijdens Voetbal Inside. De bekende commentator reageerde weer richting Sylvana Simons om uit het niet racistische en seksistische uitspraken te doen over DENK-politica Sylvana Simons.


Racisme bij Voetbal Inside is ‘normaal’
Opvallend was hoe ‘normaal’ alle anderen aan tafel reageerden toen Johan ‘Adolf’ Derksen grappen maakten over Sylvana Simons en ’trotse aap’. Kennelijk moeten we in Nederland dit soort blanke ‘grappen’ accepteren en doen alsof het heel gewoon is.

(advertentie)[1]

(advertentie)

Sylvana Simons zo trots als een aapje
Derksen kwam met de uitspraken over Sylvana Simons en Zwarte Piet nadat RTL, eerder op de dag besloot, te stoppen met de Zwarte Pieten. RTL stopt met zwarte pieten en komt daarvoor in de programma’s terug met schoorsteenpieten, die niet helemaal zwart zijn.

Derksen omschreef Simons als ‘dat hysterische juffrouwtje Simons, die ook volgens Derksen ‘zo trots als een aapje zou zijn’ op het nieuws dat RTL Zwarte Piet van de buis bant.


Johan Derksen is zojuist weer eens over het randje gegaan. ‘Sylvana loopt nu rond zo trots als een aapje’. #VoetbalInside[2] pic.twitter.com/RdubTVzGuW[3]

— Marcus den Blanken (@markdbl) 24 oktober 2016[4]

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  2. #VoetbalInside: https://twitter.com/hashtag/VoetbalInside?src=hash
  3. pic.twitter.com/RdubTVzGuW: https://t.co/RdubTVzGuW
  4. 24 oktober 2016: https://twitter.com/markdbl/status/790631844383514624

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/10/25/video-johan-derksen-en-voetbal-inside-bewijzen-dat-racisme-normaal-is-in-nederland/