VIDEO Tunahan Kuzu ‘presenteert’ nieuwe vlog samen met Turkse zanger Tarkan

VIDEO Tunahan Kuzu ‘presenteert’ nieuwe vlog samen met Turkse zanger Tarkan

DENK-leider Tunahan Kuzu kwam gisteren met een bijzondere reactie. De leider van de nieuwe beweging verklaarde samen met Tarkan op de achtergrond dat hij ook gaat vloggen. In zijn eerste vlog maakte hij bekend wie hij is en wat hij doet. 


Kuzu gaat komende 20 weken vloggen
‘Ik ben politiek leider van de nieuwe politieke beweging DENK. De komende 20 weken zal ik vloggen om jullie mee te nemen naar de verkiezingen. En om een stukje van mijn persoonlijke leven te laten zien. Kuzu maakte ook bekend dat eind van deze week zijn nieuwste vlog verschijnt.

(advertentie)

(advertentie)

Bekijk het filmpje van Kuzu en Tarkan hieronder:
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.