D66 start VOOR-campagne op 6 november

D66 start VOOR-campagne op 6 november

D66 start VOOR-campagne op 6 november

Referendum Stadsblokken / Meinerswijk
Op zondag 6 november trapt D66 haar campagne af voor een groen en toegankelijk Stadsblokken / Meinerswijk. Om 14:00 uur op het Kerkplein maken we zichtbaar waar het referendum om gaat en wat deze gebiedsvisie kan bieden. Organisator en raadslid Hans de Vroome: “Er ligt nu een haalbaar en realistisch plan. Stop de stilstand, stem voor het voorstel.”


Bij het referendum op 30 november stemmen we voor de toekomst van het gebied Stadsblokken / Meinerswijk. D66 wil het industrieterrein daar opruimen, en een groot, groen en aaneengesloten uiterwaardenpark, waar iedereen van kan genieten. Om dit betaalbaar te realiseren is een positieve uitslag noodzakelijk.

Draagvlak
Plannen slagen alleen met draagvlak. Dit referendum toont aan of dat draagvlak er is in de stad. Daarom roept D66 alle Arnhemmers op om vooral te gaan stemmen. Met een positieve en informerende campagne, op straat, in de wijken en op d66arnhem.nl/referendum. Zodat duidelijk is waar het referendum over gaat, en waarom het belangrijk is voor het voorstel te gaan stemmen.

99.999 andere mensen



5 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights