Politie Arnhem: Wanneer is een situatie verdacht om 112 te bellen

Politie Arnhem: Wanneer is een situatie verdacht om 112 te bellen

De politie kwam onlangs met een bericht dat men niet goed weet wanneer zij wel of niet 112 kunnen bellen. het nadeel is dat mensen hierdoor meldingen niet doorgeven of pas na enige tijd doorgeven. De kans bestaat dan natuurlijk dat een verdachte al weg is.

(advertentie)

(advertentie)

Voorbeelden van verdachte situaties
In een filmpje worden voorbeelden gegeven van verdachte situaties en verdacht gedrag. Uiteraard zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen van verdachte situaties waarvoor mensen kunnen bellen met 112.

Aarzel niet om te bellen met 112
Kijk naar het filmpje en aarzel vooral niet om met 112 te bellen in verdachte situaties.

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.